Entreprenør

Langsholt Glass Service leverer og monterer en rekke produkter til privat og byggebransjen.

Glassfasader, vinduer, dører, glasstak, helglassvegger, solskjerming, rekkerverk og ellers det meste innen glass.

Vi har god erfaring i faget, og med et godt nettverk av underleverandører, leverer og monterer vi det aller meste i tilknyttning til våre produkter.

Fasader

Aluminiumsfasader kan brukes for å oppnå både estetiske og funksjonelle behov. Våre fasader kan benyttes til å redusere energibehovet ved å velge løsninger med lave U-verdier, kontrollere sollyset ved bruk av solavskjerming og generere energi ved å benytte solcellepanel i fasadene. Utvalget av basisprofiler og dekorprofiler er stort og tilpasses etter kundens behov. Fasadene kan leveres i brannklassene F30, A30.

Vinduer

Aluminiumsvinduer kan leveres fra de enkleste faste karmer med uisolerte profiler til høyisolerende motoriserte åpningsvinduer. Vinduene kan leveres som enkle, vindusbånd og integrert i fasader. De leveres både som innadslående og utadslående. Selve beslaget, hengsler og vridere, finnes i flere utførelser med skjulte hengsler og integrerte barnesikringer i vridere. Faste karmer kan leveres i brannklassene F30, A30 og A60.

Folde / Skyvedører Se katalog

Folde og skyvedører kan du åpne opp og utvide bo- og arbeidsarealet. Det finnes mange løsninger. Fra vinterhage ut mot hage, folde/skyvedør fra stue/spiseplass ut mot balkong eller til terrasse. Dørene er også meget egnet til bruk i kontorlandskap og på kaféer og restauranter med åpningsmuligheter ut mot gaten. Høyisolerte aluminiumprofiler og valg av riktig energiglass sikrer optimal varmeisolasjon.

Dører


Våre dører skreddersys kundenes behov Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1-fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørsautomatikk. Våre dører skreddersys kundenes behov og valget av låser og beslag er stort og omfattende. Dører kan leveres i brannklassene F30, A30 og A60.

Rekkverk

Glassrekkverk i trapp og terrasse

Vi ser at glassrekkverk har blitt mer og mer populært de siste årene. Ved bruk av glassrekkverk slipper man lys til, samt at en man får en luftig opplevelse av miljøet rundt. Vi skreddersyr løsninger etter kundens ønsker. Vi kan levere rekkverk i aluminium, glass, stål og med tredetaljer. Prisen på våre rekkverk er meget konkurransedyktig.

Vi leverer det meste innen glassrekkverk og våre kunder er både private og næringsliv.

Automatikk

Vi leverer alt innen Dorma skyvedørautomatikk. Vi inngår også servicekontrakter.

Helglass

Helglass Borg Storsenter

Med glassvegger slippes dagslyset fra fasaden inn i kjerneområdene slik at rommene virker åpnere og hyggeligere. Glassvegger gir større romfølelse og et mykere miljø. Farger og former avpasses rommets øvrige design og kan også brukes til å fremheve ønskede detaljer i arkitekturen.

Modulene bygges sammen med dører og tette felt etter ønske. Skyvedørspartier, slagdører med eller uten glassåpning, samt ulike hjørneløsninger inngår i sortimentet.

Solfilm

Solfilm Nøkleby Skole

Vi tilbyr et komplett program innenfor solfilm og energibesparingsfilmer fra LLumar®. Filmene er spesielt utviklet for å bedre innemiljøet og redusere varmen som trenger inn gjennom glassruten. I dag benyttes våre solfilmer og vindusfilmer innen næringseiendom, skoler, industri, bolighus og kjøretøyer, og er uten tvil den mest lønnsomme form for solskjerming på markedet.

Sikkerhetsfilm

Sikkerhetsfilm, Hafslund skole og Østfoldhallene

Vi leverer et bredt spekter av sikkerhetsfilmer til næringsbygg, skoler og private hjem. Sikkerhetsfilm beskytter mot glassplintring ved ulykker eller uhell. Den fungerer også som innbruddssikring, og reduserer personskade og interiør ved en eventuell eksplosjon eller ekstremvær. Vi har også egne antigrafitti filmer.

LLumar er verdens ledende produsent av sikkerhetsfilm. Consol fører seks hovedtyper av sikkerhetsfilm:

  1. Film som beskytter mennesker og innventar mot glassplinter. (dokumentert etter EU-normer)
  2. Film som hindrer/forsinker innbrudd. (dokumentert etter etter EU-normer)
  3. Film som benyttes mot eksplosjoner og ekstremvær.
  4. Film mot graffitti.
  5. Film som reparerer knust glass.
  6. Anti-avlyttingsfilm Sikkerhestfilmene finnes i transparent eller farget utgave.

Filmene kan også leveres med solskjermingseffekt, eller som dekorfilm. For å kunne prise et prosjekt med sikkerhetsfilm, er vi avhengig av å vite mest mulig om hvor/hvordan filmen skal benyttes. Slik kan vi kan bistå med å finne den rette løsningen for deg. Sikkerhetsfilm leveres også til bil.