Solskjerming

Langsholt Glass Service leverer og monterer en rekke produkter til privat og byggebransjen.

Glassfasader, vinduer, dører, glasstak, helglassvegger, solskjerming, screens, rekkverk og ellers det meste innen glass.

Vi har god erfaring i faget, og med et godt nettverk av underleverandører, leverer og monterer vi det aller meste i tilknytting til våre produkter.

Innsynshindring

LLumar-dekorfilm brukes som oftest for å skjerme kontorer eller møterom mot innsyn. Men den er også blitt svært populær til å gi glassvegger et nytt og spennende uttrykk.

Med LLumar-dekorfilm kan du velge mellom mange, lekre standardløsninger, eller rett og slett komponere din egen dekor. Det er kun fantasien som stopper deg. Dekorfilm brukes som oftest for å skjerme kontorer eller møterom mot innsyn. Men brukes like ofte til å gi innvendige glassvegger et nytt og spennende uttrykk.

Med LLumar-dekorfilm kan du velge mellom mange, lekre standardløsninger, eller rett og slett komponere din egen dekor. Det er kun fantasien som stopper deg.

Solfilm

Solfilm reflekterer inntil 95% av solvarmen. Den minsker solbleking av møbler og annet inventar og reduserer varmen som trenger igjennom vindusflaten.

Rullegardiner

 • Som standard leveres rullegardin med fjær eller kjedetrekk og underlist i limt kanal.
 • Kan leveres med ulike avslutningsalternativer og underlister i forskjellige farger og design.
 • Alle rullegardinene kan produseres med wire som er godt egnet for dører og vippevindu.
 • Kan skråskjæres og leveres med overrulling.
 • Royal rullegardiner leveres i mange forskjelige farger, strukturer og duk-kvaliteter: Transparent, Semi-Transparent, Screen, Solreflekterende, Thermolex gjennomsiktig, Delvis Mørkleggende, Flammehemende og Mørklggende
 • Bilde, logo eller tekst kan trykkes på rullegardinen.

Multifilm

Multifilm System er den perfekte løsningen for varme og lysdemping – alt i ett produkt.

Leveres som:

 • Rullesystemer i forskjellige varianter (opp til 6 m høyde)
 • Lamellgardiner
 • Panelgardiner
 • Stasjonære systemer

Sikkerhetsfolie

Vi leverer et bredt spekter av sikkerhetsfilmer til næringsbygg, skoler og private hjem. Sikkerhetsfilm beskytter mot glassplintring ved ulykker eller uhell. Den fungerer også som innbruddssikring, og reduserer personskade og interiør ved en eventuell eksplosjon eller ekstremvær. Vi har også egne antigrafitti filmer. LLumar er verdens ledende produsent av sikkerhetsfilm.

Vi fører seks hovedtyper av sikkerhetsfilm:

 1. Film som beskytter mennesker og innventar mot glassplinter. (dokumentert etter EU-normer)
 2. Film som hindrer/forsinker innbrudd. (dokumentert etter etter EU-normer)
 3. Film som benyttes mot eksplosjoner og ekstremvær.
 4. Film mot graffitti.
 5. Film som reparerer knust glass.
 6. Anti-avlyttingsfilm

Sikkerhestfilmene finnes i transparent eller farget utgave. Filmene kan også leveres med solskjermingseffekt, eller som dekorfilm. For å kunne prise et prosjekt med sikkerhetsfilm, er vi avhengig av å vite mest mulig om hvor/hvordan filmen skal benyttes. Slik kan vi kan bistå med å finne den rette løsningen for deg. Sikkerhetsfilm leveres også til bil.

Frostet folie

Vår serie av frostfilmer sørger for innsynshindring og sprer delikat lyset uten at lysstyrken blir komprimert. Lekker design for en brøkdel av prisen det koster for etset glass.